SALSAMANIA (KLASSIKKO 2019-2020)

Kuva: Risto Vuorimies

Kuva: Risto Vuorimies

Risto Vuorimies (alias Papa Montero), seremoniamestari, laulu, perkussiot
Jorma Lehtola, congat, perkussiot, laulu
Harri Koivisto, trumpetti, perkussiot, laulu
Markku Rinta-Pollari, saksofoni, perkussiot
Timo Hietala, piano, laulu, perkussiot
Pekka Törmänen, basso, perkussiot
Raimo Väyrynen, timbales, perkussiot

Programmet kan också upföras på svenska.

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 452 €/konsertti

Salsamanian koulukonsertti on ansainnut klassikkotittelinsä noin 600 esityksellään lähes kahdenkymmenen vuoden aikana 80-luvulta aina 2000-luvulle. Legendaarisen Salsamania-orkesterin 7-henkisen ydinryhmän hulvaton ohjelma oli noina vuosikymmeninä yksi Konserttikeskuksen kestosuosikeista. 

Nyt kun yleisönä on jo toinen sukupolvi, kukaties jokunen kolmattakin, orkesteri palaa kuubalaisten, puertoricolaisten ja dominikaanisten rytmiensä kanssa ja vie yleisönsä kiertomatkalle Karibian espanjankielisille saarille vauhdikkaalla otteella ja entistä syvemmällä kokemuksella. 

Kuubalaisen ja muun afro-karibialaisen musiikin muotoja, historiaa ja soittimistoa tuodaan elävästi esille suomenkielellä tekstitettyjen kappaleiden kautta.

Tämä ohjelma ei vanhene ja orkesterin tämän musiikin parissa tekemä pitkä ja ansiokas työ on vertaansa vailla, se kuuluu ja näkyy.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.