KLASARI-KLAARA JA JAZZ-PISKI

Kuva: Aura Lassila

Kuva: Aura Lassila

Krista Jäänsola, viulu
Sampo Lassila, kontrabasso

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu
Hinta: 263 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.sampolassila.com

PÄIVÄKOTI JA ALAKOULU:
Kadonnut yhteinen sävel

Kadonnut yhteinen sävel on näytelmällinen, käsikirjoitettu lastenkonsertti, jossa viulua ja kontrabassoa soittavat koirahahmot Klasari-Klaara ja Jazz-Piski etsivät yhteistä säveltä yhdessä soittamiseen ja toistensa ymmärtämiseen. Alku ei ole kovin lupaava, mutta musiikin avulla ystävyys löytyy!  

Konsertin pääteemoina ovat paitsi soitinten esittelyt, myös eri musiikinlajien erojen ja yhteneväisyyksien hahmottaminen, improvisaation alkeiden ymmärtäminen, erilaisuuden hyväksyminen sekä musiikin rooli ja mahdollisuudet ihmisten - ja koirien - välistä yhteisymmärrystä lisäävänä tekijänä.  

Esityksen musiikki on monityylistä: mukana on tarinaan liittyviä yhtyeen omia sävellyksiä, joissa liikutaan jazzin ja kansanmusiikin rajamailla, duon soittimille sovitettuja lastenlauluja, klassista kamarimusiikkia ja tehdäänpä esityksessä lapsiyleisölle tutuksi myös nykymusiikista tuttuja tehokeinoja sekä vapaata improvisaatiota. Kaikki sulassa sovussa tarinan lomassa!

YLÄKOULU:
Klasari-Klaara ja Jazzka

Yhtyeen yläkouluikäisille suunnattu ohjelma.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.