JUURIKADUN ORKESTERI (UUSI 2019–2020)

Kuva: Eero Grundström

Kuva: Eero Grundström

Anne-Mari Kivimäki,
haitari, melodika, laulu, stomp box
Silja Palomäki,
laulu, kantele, ukulele, nokkahuilu, klarinetti
Ville Rauhala,
kontrabasso, kitara, laulu
Samuli Volanto/Matti Laitinen,
kitara, mandoliini, viulu, kontrabasso, laulu

Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.facebook.com/juurikadunorkesteri

Juurikadulla soitetaan niin että svengaa! Mielikuvituksellinen musiikkimatka vie huumorilla höystettyjen kansantarinoiden siivin tutustumaan Juurikadun elämään. Kantele, haitari, kitara ja kontrabasso lyövät kilpaa tahtia Juurikadun orkesterin laulukuorolle ja lopputuloksena on virkistävä, jalan alle menevä konserttikokonaisuus. Orkesterin käyttämä lavastus ja äänimaisema luovat konsertille taianomaisen ympäristön.

Yläkouluille yhtyeellä on tarjolla Hurjat laulutarinat -konsertti, joka esittelee kansanperinteen hurjia kertomuksia uusien laulusovitusten muodossa.

Juurikadun orkesteri on pitkänlinjan lastenmusiikkikokoonpano, jonka ammattimuusikot ovat tehneet palkittua työtä lastenmusiikin saralla. Orkesteri teki oppimateriaalia kouluihin yhteistyössä Tammen kanssa vuonna 2010 ja osallistui Pikku Kakkosen radioprojektiin: 100 lastenlaulua vuonna 2017.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.