KUVA: Arttu Nieminen ja Roosa Nevala

KUVA: Arttu Nieminen ja Roosa Nevala

Jaakko Laitinen, laulu

Jarkko Niemelä, trumpetti, alttotorvi, buzuki, laulu

Marko Roininen, harmonikka, laulu

Tuomo Kuure, basso, laulu

Janne Hast, rummut

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos

Hinta: 440 €/konsertti

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA

Jaakko Laitinen & Väärä Raha loihtii moninaisista musiikillisista mausteista omanlaisensa keitoksen. Serbialaisten, makedonialaisten, unkarilaisten ja itse tehtyjen sävelten siivin kuulija viedään löytöretkelle Balkanin alueen kiehtoviin rytmeihin ja sävelkulkuihin. Uutisissa ja historian kirjoissa Kaakkois-Euroopan asiat tulevat usein vastaan murheellisissa merkeissä, mutta Väärä Raha muistuttaa musiikillaan maiden värikkäistä ja rikkaista kulttuureista.

Yhtyeen jäsenet ovat kotoisin Lapista ja ystäviä vuosien takaa. Satojen keikkojen kokemuksella Suomessa ja ulkomailla on Jaakko Laitinen & Väärä Raha ansainnut upean live-bändin maineensa. Kolmen kriitikoiden ylistämän levyn myötä yhtye on sukeltanut syvälle Balkanin musiikin merkillisiin vesiin.

Koulukonserteissa koululaiset saavat tutustua yhtyeen palkittuun musiikkiin ja kurkistaa syvälle orkesterin vaikutteisiin - Väärän Rahan musiikin rakennuspalikoihin. Konsertti syventää mukaansatempaavalla tavalla kuulijan ymmärrystä aina ajankohtaisesta Itä-Euroopasta ja tempaa kuulijat mukaan musiikin riemuun!

 

Yhtye poistuu ohjelmistostamme kevään 2017 jälkeen.

 

Videonäyte esityksestä.

Programmet kan även uppföras på svenska

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.