ILO ENSEMBLE

Kuva: Antti Kokkola

Kuva: Antti Kokkola

Charlotta Hagfors,
Tiina Palmén,

Ulla Silvennoinen, 
Mira Törmälä,
laulu

Programmet kan också uppföras på svenska. 

Kohderyhmät: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.iloensemble.com

Ilo Ensemble valloittaa lämpimällä soinnillaan ja välittömällä lavaesiintymisellään. Kesällä 2017 Tampereen Sävelen kansainvälisen lauluyhtyekilpailun voittaneen nelihenkisen yhtyeen intohimona on rekilaulu. Nelihenkisen lauluyhtyeen intohimo on rekilaulu: kansan suussa syntynyt 1800-luvun populaarimusiikki. Laulut kertoivat tavallisesta elämästä, eikä mikään inhimillinen ollut niille vierasta. Ilo Ensemble tuo perinteen nykypäivään – säveltää, sanoittaa ja sovittaa uusia elämänmakuisia rekilauluja. Rekilauluperinne ei ole pölyinen kuriositeetti, vaan hedelmällinen maaperä ja väkevä väylä ajatuksille, koskivat ne sitten rakkautta tai yhteiskunnan epäkohtia.

Konserttien yhteyteen on mahdollista järjestää  myös rekilaulutyöpajoja, joissa käydään läpi rekilaulun historiaa, tutustutaan vanhoihin rekilauluihin ja tehdään yhdessä uusia rekilaulusanoituksia. Työpajojen tuotokset kuullaan osana Ilo Ensemblen konserttia.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.