FLAMENCO VISIONS

Kuva: Christian Robinson

Kuva: Christian Robinson

Elina Robinson, tanssi
Juho Koskimies, kitara
Anna Murtola, laulu
Christopher Rodulfo, perkussiot
Christian Robinson, videotaide

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 385 €/konsertti (kvartetti, ilman videotaidetta)
452 €/konsertti (kvintetti)

Konsertin kesto on 40 minuuttia.

Flamenco Visions -esityksessä kohtaavat vangitsevalla tavalla espanjalainen flamencotanssi ja -musiikki sekä videotaiteen moderni visuaalisuus. Ryhmä tuo näyttämölle flamencon intensiivistä ja ilmaisuvoimaista traditiota ammattitaidolla ja persoonallisella pohjoismaisella otteella. Tuloksena on näyttävä kokonaisuus joka vakuuttaa kaiken ikäiset koululaisyleisöt teknisellä taituruudellaan, voimakkaalla tunneilmaisullaan sekä rikkaalla rytmiikallaan.

Esitys pohjautuu vahvasti esiintyjien väliseen vuoropuheluun, toisen kuuntelemiseen ja yhdessä tekemisen riemuun. Flamenco Visions käsitteleekin kysymyksiä, jotka koskettavat ihmisiä heidän taustastaan tai kulttuuristaan riippumatta: Miten ilmaista itseään ja tunteitaan, miten toimia muiden kanssa harmoniassa ja yhteissä rytmissä.

Esiintyjät kuuluvat Helsingissä vaikuttavaan kansainväliseen Imperfecto-kollektiiviin, joka edustaa uudenlaista urbaania flamencotaidetta. Ryhmä kunnioittaa espanjalaisen flamencon perinteitä, mutta uudistaa lajia tuomalla mukaan oman pohjoismaisen näkemyksensä sekä yhdistämällä eri taiteenlajeja.

 

 

 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.