FASO KAN

PIENI Faso Kan.jpg

Issa Dembele, balafon, laulu, djembe, dundun, tanssi
Adama Koné, kora, laulu, djembe, dundun, tanssi
Ossi Raippalinna, dundun, djembe, puhuva rumpu, laulu, tanssi, juonto
Issiaka Dembele, balafon, laulu, kalebassi, djembe, tanssi 

Konsertti voidaan toteuttaa duona, triona tai kvartettina.

Programmet kan också uppföras på svenska.

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 263 €/konsertti (duo), 
328 €/konsertti (trio) 
385 €/konsertti (kvartetti) 

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

www.ossipercussion.com

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.

Musiikin elävä perintö

Missä sinun juuret ovat? Mitä olet oppinut isovanhemmiltasi? Miltä maailma näyttää sinun jälkeesi?

Faso Kan ammentaa uudessa ohjelmassaan elementtejä länsiafrikan rikkaasta musiikki- ja tarinankerrontaperinteestä. Griotit eli tarinankertojat jakavat kertomuksissaan esi-isien viisauden, sillä tarinat ovat periytyneet griottisuvuissa jo kymmenien sukupolvien ajan. Esityksen keskiössä on yleisön osallistaminen, tanssin, laulun ja musiikin keinoin. Yleisö kutsutaan mukaan innostavalla ja avoimella otteella, joka on omiaan tuomaan eri kulttuurit yhteen.

Yhtyettä johtaa burkinafasolainen, kotimaassaan palkittu balafonmestari Issa Dembele. Korasolisti Adama Koné on huippulahjakas griottimuusikko Malista. Lyömäsoittaja Ossi Raippalinna on opiskellut perinteistä griottimusiikkia ja soitinrakennusta mm. Senegalissa, Burkina Fasossa ja Malissa. Huippumuusikko, griotti Issiaka Dembele on tunnettu monilahjakkuus oman perinnemusiikkinsa saralla. Yhtye voi myös pitää työpajan afrikkalaisessa tanssissa tai rummutuksessa.