KUVA: Linda Sundberg

Issa Dembele, balafon, laulu, djembe, dundun, tanssi
Adama Koné, kora, laulu, djembe, dundun, tanssi
Ossi Raippalinna, dundun, djembe, puhuva rumpu, laulu, tanssi, juonto
Issiaka Dembele, balafon, laulu, kalebassi, djembe, tanssi

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 254€/konsertti (duo),
318€/konsertti (trio)
374€/konsertti (kvartetti)

FASO KAN
Griottimusiikkia Länsi-Afrikasta

Faso Kan esittää Länsi-Afrikan rikkaasta musiikkiperinteestä ponnistavaa melodista ja vauhdikasta musiikkia, joka ei jätä yhtäkään yleisöä kylmäksi. Lavalla yhtye antaa soiton, tanssin ja laulun ilon näkyä. Esitys käsittelee monikulttuurisuutta musiikin, laulun ja tanssin keinoin. Yhtyettä johtaa burkinafasolainen, kotimaassaan palkittu balafonmestari Issa Dembele.

Korasolisti Adama Koné on huippulahjakas griottimuusikko Malista. Lyömäsoittaja Ossi Raippalinna on opiskellut perinteistä griottimusiikkia ja soitinrakennusta mm. Senegalissa, Burkina Fasossa ja Malissa. Huippumuusikko, griotti Issiaka Dembele on tunnettu monilahjakkuus oman perinnemusiikkinsa saralla. Yhtye voi myös pitää työpajan afrikkalaisessa tanssissa tai rummutuksessa. 

Programmet kan också uppföras på svenska.

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen. Yhtye jatkaa ohjelmistossamme syksystä alkaen uudella ohjelmalla.  

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.