KUVA: Jarkko Antikainen

KUVA: Jarkko Antikainen

Roni Martin, kitara, laulu
Jukka Orma, kitara
Kaari Martin, tanssi
Erno Haukkala, sousafoni
Miguel Colliander, rummut

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 440 €/konsertti

www.compania.fi

COMPAÑÍA KAARI & RONI MARTIN

Compañía Kaari & Roni Martinin esitykset ovat modernin rytmimusiikin ja tanssin ilotulitusta. Ryhmä on saanut runsaasti menestystä ympäri maailmaa, myös flamencon synnyinmaassa Espanjassa.

Tällä kertaa flamencoa ja pohjoismaista kulttuuria monin tavoin yhdistelevä ryhmä porautuu Suomen ehkä tunnetuimman ja taatusti legendaarisimman runoilijan, Pentti Saarikosken, Maailmasta-kokoelmaan. Saarikosken runot puhuttelevat kaikkia kuulijoita ja katselijoita ikään ja taustaan katsomatta.

Ryhmän neljä muusikkoa ja tanssija Kaari Martin ottavat lavan haltuun vankalla otteella. Luvassa on myös pieni rytmituokio yhdessä katsojien kanssa.

Minä ostin hevosen hullulta mieheltä, se oli piirtänyt sen itse, se oli muuten ihan tavallinen hevonen mut sen silmät oli sieraimissa...(Pentti Saarikoski)

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.