BRAVADE

Kuva: Malin Olkkola

Kuva: Malin Olkkola

Sunniva Fagerlund,
Pauliina Fred,
Hanna Haapamäki,
Hanna Kangasniemi,
 nokkahuilut

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, ammattioppilaitos, lukio
Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Bravade on erityisesti renessanssinokkahuiluihin perehtynyt, aktiivisesti toimiva ja valovoimainen nokkahuilukvartetti. Bravaden tavoitteena on esitellä kuulijoilleen nokkahuilumusiikin laajaa kirjoa sekä tuoda esiin upeiden soittimiensa sävyjä ja mahdollisuuksia. Yhtyeellä on ohjelmistossamme kaksi ohjelmaa eri ikäryhmille:

Neljän vuodenajan metsästys (päiväkoti, alakoulu)

PIENI Bravade_4vuodenaikaa_Photo_Malin_Olkkola.jpg

Säveltäjämestari Vivaldi kamppailee suuren ongelman kanssa – mestariteoksen säveltäminen ei millään onnistu! Yleisön lapset hälytetään apuun. Nämä pienet musiikkiagentit auttavat säveltäjää löytämään inspiraation säveltämiseen. Näin syntyy maailmankuulu teos Neljä vuodenaikaa.


Tero & Erno show (yläkoulu, II-aste) UUSI 2019-2020

Heviveljekset ja Klasarit kilpasilla

Tero&ErnoShow_Lähis_PhotoBy_Jussi Seppänen.JPG

Nokkahuilukvartetti Bravaden “Tero & Erno Show” on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nokkahuiluilla saadaan irti Sibeliuksesta ja Metallicasta?

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.