BRAVADE

Kuva: Malin Olkkola

Kuva: Malin Olkkola

Bravade on erityisesti renessanssinokkahuiluihin perehtynyt, aktiivisesti toimiva ja valovoimainen nokkahuilukvartetti. Bravaden tavoitteena on esitellä kuulijoilleen nokkahuilumusiikin laajaa kirjoa sekä tuoda esiin upeiden soittimiensa sävyjä ja mahdollisuuksia. Yhtyeellä on ohjelmistossamme kaksi ohjelmaa eri ikäryhmille:

Sunniva Fagerlund,
Pauliina Fred,
Hanna Haapamäki,
Hanna Kangasniemi,
 nokkahuilut

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, ammattioppilaitos, lukio
Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Päiväkoti, alakoulu: 
Neljän vuodenajan metsästys

PIENI Bravade_4vuodenaikaa_Photo_Malin_Olkkola.jpg

Säveltäjämestari Vivaldi kamppailee suuren ongelman kanssa – mestariteoksen säveltäminen ei millään onnistu! Yleisön lapset hälytetään apuun. Nämä pienet musiikkiagentit auttavat säveltäjää löytämään inspiraation säveltämiseen. Näin syntyy maailmankuulu teos Neljä vuodenaikaa.

Neljän vuodenajan metsästys on Bravade-nokkahuilukvartetin vauhdikas konserttikokonaisuus, jossa lapset pääsevät mukaan viemään tarinaa eteenpäin. Vuorovaikutteisessa esityksessä hyödynnetään aisteja kaikin tavoin; miltä eri vuodenajat maistuvat, tuntuvat, näyttävät ja kuulostavat. Kaiken tämän kokemiseen tarvitaan annos mielikuvitusta!

Lavalla on Vivaldin lisäksi Mozart, Bach ja Sibelius. Säveltäjänerot kannustavat kollegaansa sekä tuovat tietysti esille myös omat suuret persoonansa ja meriittinsä.


Yläkoulu, II-aste: 
Tero & Erno show - Heviveljekset ja Klasarit kilpasilla (UUSI 2019–2020)

Tero&ErnoShow_Lähis_PhotoBy_Jussi Seppänen.JPG

Oletko koskaan miettinyt, miltä Michael Jackson kuulostaa nokkahuilulla soitettuna? Nokkahuilukvartetti Bravaden Tero & Erno Show on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nokkahuiluilla saadaan irti Sibeliuksesta ja Metallicasta? Teron ja Ernon isännöimässä vauhdikkaassa show’ssa musiikin raja-aidat kaatuvat: jäljelle jää soittamisen ja musiikin kokemisen riemu, lajiin ja tyyliin katsomatta!

Mukana on myös pedagoginen näkökulma: esityksessä käydään klassisen musiikin tyylikaudet läpi, tämän päivän pop-musiikkiin hienosti linkitettyinä. Tämä esitys pitää otteessaan oppilaiden lisäksi myös opettajat! Hyvä yleisö, Tero & Erno Show alkaa!

Kvartetilla on ohjelmassaan käytössä n. 25 nokkahuilua. 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.