BRAVADE. Kuva: Jussi Seppänen

BRAVADE. Kuva: Jussi Seppänen

Sunniva Fagerlund,
Pauliina Fred,
Hanna Haapamäki,
Hanna Kangasniemi,
nokkahuilut

Kohderyhmä: alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos
Hinta: 374 €/konsertti

bravade.net

BRAVADE ESITTÄÄ:
Tero & Erno Show

Oletko koskaan miettinyt, miltä Michael Jackson kuulostaa nokkahuilulla soitettuna? Nokkahuilukvartetti Bravaden “Tero & Erno Show” on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nelikko saa irti Sibeliuksesta ja Robinista? Teron ja Ernon isännöimässä vauhdikkaassa show’ssa musiikin raja-aidat kaatuvat: jäljelle jää soittamisen ja musiikin kokemisen riemu, lajiin ja tyyliin katsomatta! Mukana on myös pedagoginen näkökulma: esityksessä käydään klassisen musiikin tyylikaudet läpi, tämän päivän pop-musiikkiin hienosti linkitettyinä. Tämä esitys pitää otteessaan oppilaiden lisäksi myös opettajat! Hyvä yleisö, Tero & Erno Show alkaa!

Ohjelman on käsikirjoittanut ja ohjannut Elina Lajunen. Kvartetilla on ohjelmassaan käytössä n. 25 nokkahuilua. Bravade voi myös ohjata nokkahuilutyöpajoja kouluissa.

Ensemblen kan också uppföra programmet Herr Tankspridd och hans vänner för svenskspråkiga elever i förskolan och lågstadiet (åk 0-6).

Koska kyseessä on akustinen konsertti, yleisösuosituksemme on maksimissaan 150 oppilasta.

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen. Yhtye jatkaa ohjelmistossamme syksystä alkaen uudella ohjelmalla. 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.