BAROKKIMATKA

Kuva: Jaakko Paarvala

Kuva: Jaakko Paarvala

Anni Elonen, barokkiviulu ja tamburiini
Hanna Haapamäki, traverso ja nokkahuilut
Tatu Ahola, barokkisello
Mikko Ikäheimo, luuttu ja barokkikitara

Koska kyseessä on akustinen konsertti, niin ehdoton maksimiyleisö on 150 lasta/konsertti.

Kohderyhmät: esikoulu, alakoulu, yläkoulu
Hinta: 385 €/konsertti

Konserttien kesto kouluissa 40 min ja päiväkodeissa 30–35 min.

Barokkimatkalla tavataan barokin aikakauden säveltäjämestarit: Peruukeissaan ja loisteliaissa puvuissaan lavalla touhuavat Händel, Bach, Telemann, Sammartini ja Corelli ilmielävinä!

Dramatisoidussa konsertissa kuullaan säveltäjien itse kertomana hauskoja tarinoita heidän elämästään ja barokin aikakauden erikoisista ilmiöistä. Musiikki koostuu säveltäjähahmojen mukaansa tempaavista kappaleista niin barokin ajan hoveista, oopperataloista kuin talonpoikien kylätansseistakin. Konsertin aikana yleisölle tulevat tutuksi yhtyeen vanhat soittimet: barokkiviulu ja -sello, erilaiset nokkahuilut, traverso, luuttu ja barokkikitara. Lisäksi konsertissa esitellään barokkiorkesterin muodostumista, missä yleisölläkin on oma roolinsa: perinteistä suomalaista Lampaanpolska-kansanlaulua laulamalla hypätään osaksi orkesterin musisointia ja matkataan Corellinkin tunnetuksi tekemän La Folia -teeman juurille 1600-luvulle.

Konsertin lisäksi Barokkimatkasta voidaan järjestää työpajoja. 

Konserttiin liittyy myös laaja pedagoginen barokkimusiikin opetusmateriaalipaketti, jota voidaan käyttää niin työpajatoiminnassa kuin opettajille tarjottavana lisämateriaalina. 

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.