Noora Herrasesta Konserttikeskuksen uusi toiminnanjohtaja

nooraherranen2.jpg

Konserttikeskus ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty MuM Noora Herranen, joka aloittaa uudessa toimessa 15.11. Konserttikeskuksen hallitus päätti valinnasta kokouksessaan 24.9.  

Noora Herranen, 38, siirtyy uuteen tehtävään Hämeenlinnan nuoriso- ja lastenkulttuuripäällikön toimesta. Aikaisemmin Herranen on mm. vastannut valtakunnallisen Taikalamppu-verkoston koordinoinnista sekä työskennellyt Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX:in johtajana.

”Lastenkulttuuri on minulle sydämen asia ja elävä musiikki kuuluu mielestäni jokaisen lapsen ja nuoren perusoikeuksiin. Olen todella innoissani lähdössä luotsaamaan Konserttikeskusta eteenpäin.”, toteaa Noora Herranen.

Yhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Kari Vase siirtyy eläkkeelle 1.1.2019. "Noora tuo kokemuksellaan, osaamisellaan ja persoonallaan uutta draivia Konserttikeskuksen toimintaan ja sen kehittämiseen.", sanoo Vase.

Konserttikeskus järjestää vuosittain 1 200 – 1 700 konserttia ja työpajaa kouluissa ja päiväkodeissa kautta koko maan yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Yhdistyksen toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Kai Amberla, Konserttikeskus ry:n hallituksen puheenjohtaja, p. 040 5515752
Noora Herranen, p. 044 0344570, noora_herranen@hotmail.fi
Kari Vase, Konserttikeskus ry:n toiminnanjohtaja, p. 050 4636782, kari.vase@konserttikeskus.fi