YAMawards 2019 -haku kansainvälisille musiikkipainotteisille esityksille

Nyt on jälleen huippumahdollisuus kansainvälistymiseen! Lapsille suunnattujen musiikkipainotteisten esitysten kansainvälinen showcase-festivaali YAMsession etsii ehdokkaita syksyllä festivaalin yhteydessä järjestettävään YAMawards -gaalaan Tanskaan. Ehdokkailla on hieno mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä ja keikkaa ympäri Eurooppaa! Toivomme myös Suomesta tasokkaita esityksiä mukaan. Alla lisätietoa:

YAM.png

 YAMawards -ohjelmahaku – hae mukaan 9.6. mennessä!

Haku on avoin kaikille musiikkipainotteisille tuotannoille, jotka on suunnattu alle 18-vuotiaille yleisöille. Suuri osa esityksistä on vuosittain myös monitaiteisia, joten hakijoina voivat olla muutkin kuin yhtyeet, esimerkiksi teatteri-, tanssi- tai sirkusesitykset, joissa esityksen tärkeänä elementtinä on elävä musiikki.

YAMawards-haku on auki kolmessa eri kategoriassa, joista jokaisella on oma voittajansa:

  • Best Small Ensemble for Young Audiences: €1000 

  • Best Large Ensemble for Young Audiences: €1000

  • Best Opera for Young Audiences : €1000 (Powered by RESEO)

  • Public Choice Award: €1000

Hakuun osallistuvasta ohjelmasta tulee olla koko ohjelman keston mittainen videotallenne sekä 2 minuuttia kestävä promovideo, joka ei saa sisältää logoja tai grafiikkaa. 

Välitätäthän infoa tästä mahdollisuudesta myös muille laadukkaiden esitysten tekijöille. Haku on auki su 9.6.2019 saakka. Voittajien yleisöäänestys alkaa 1.9. ja voittajat julkistetaan YAMawards-gaalassa Tanskassa Horsensissa 1.10.2019.

Lisätietoja gaalasta ja hakuohjeet: www.yamawards.org 

YAMsession 30.9.-2.10.2019

YAMsession-festivaali on erinomainen mahdollisuus verkostoitua kansainvälisesti muiden alan toimijoiden, kuten tuottajien ja toisten esiintyjien kanssa. Olitpa muusikko, taiteellinen tuottaja, musiikkikasvattaja tai organisaattori, sinun kannattaa hankkiutua paikalle: luvassa on mm. huipputason konsertteja, presentaatioita, tuottajain foorumi ja YAMawards-gaala. Aiempien vuosien taso showcase-esityksissä on ollut ihan todella huima. Suomalaista osaamista tuolla tänä vuonna edustavat lauluyhtye Tuuletar sekä Arts Equal -tutkimushankkeessakin mukana oleva tutkija Tuulikki Laes. Jos tiedät verkostoistasi kiinnostuneita niin YAMsessionin Early Bird-hinta (185 €/osallistuja) on voimassa vielä toukokuun loppuun. Konserttikeskuksen väki osallistuu festivaaleille, joten nähdään siellä!

YAMsessionista lisätietoa osoitteessa: https://www.yamsession.org/