KUVA: Juho Puronaho

KUVA: Juho Puronaho

Terhi Puronaho, vähäriviset haitarit
Sofia Ahjoniemi, konserttiharmonikka
Ari Lehtonen, konserttiharmonikka

Kohderyhmä: päiväkoti, alakoulu, yläkoulu, lukio, ammattioppilaitos, seniorit
Hinta: 318 €/konsertti

ACC 

Mitä saadaan kun yhdistetään kolme soittoniekkaa ja kasa hanureita? ACC! Trio surffaa sujuvasti yli genrerajojen ja heittäytyy huikeaan musiikilliseen ilotteluun yhdessä yleisön kanssa. ACC:n ohjelma koostuu eri aikakausien ja tyylilajien teoksista. Konsertissa vuorottelevat soolo- , duo- ja trionumerot.

Ohjelma muokataan kullekin kohderyhmälle sopivaksi pilke silmäkulmassa laajalla repertuaarilla, joka pitää sisällään mm. nykymusiikkia ja maailmanmusiikkia. Yleisön villitsee viimeistään Paranoid Säkkijärvellä tai Late ja Pate Huvikummussa.  Lavalla harmonikka vierailee myös digitaalisessa muodossa iPadin harmonikkasovellusta hyödyntäen.

Yhtye hallitsee spontaanin reagoinnin erilaisiin kuulijoihin ja yllättäviin tilanteisiin, millä saadaan suupielet ylöspäin - myös vanhainkodeissa. 

Koska kyseessä on akustinen konsertti, yleisösuosituksemme on maksimissaan 150 oppilasta.

Ohjelma poistuu ohjelmistosta kevään 2018 jälkeen.

Näyte ACC:n koulukonsertista.

Konsertteja myydään kolmen konsertin eli yhden työpäivän paketteina, joista muodostetaan kiertueita. Vahvistamme konserttien toteutumisen aina kirjallisesti kaikille osapuolille, kun riittävä määrä konsertteja on saatu sovitettua kiertueeseen. Lue lisää täältä.